Figurspel i 90-talets Skåne. Med zombier.

Välkommen till Möllinge.

Sensommaren 1995 var dallrande het och kön utanför Snaskpalatsets glasslucka ringlade ända ut på Stortorget. 5:ans Livs såg sig välbesökt hela dagen, av både invånare och turister från Möllinge Camping, kanske mest på grund av AC:n som jobbade så effektivt att det blev riktigt kyligt till och med i magkorta tröjor och midjelåga jeans. Alla såg fram emot Möllingedagen, den stora fest som traditions-enligt går av stapeln den sista lördagen i augusti. Ingen kunde ana att det i år skulle bli en helt annan typ av ansamling vid stora scen. När morgonen gryr lördagen den 26:e augusti, står människorna i Möllinge inför en ny ordning.

Hjärnor är ett figurspelssystem som utspelar sig i samhället Möllinge på den skånska ostkusten, kort efter den katastrof som förvandlat stora delar av befolkningen till zombier. Spelet är helt kooperativt och scenariobaserat, spelarna tar rollen som varsin hjälte och försöker gemensamt uppnå spelets mål.


Recensioner

Thomas "Conradargo" Engström som driver Sveriges största Youtube-kanal för recensioner om brädspel testade Hjärnor i samband med vår Kickstarter. Här kan ni se hans recension om spelsystemet.

Marodören i Möllinge

Roman av Johanna Glembo

Under den lugna ytan bubblar det av aktivitet i den skånska
småstaden Möllinge. Samhällets ljusskygga medborgare smider
planer. Vem går det egentligen att lita på? När gymnasietjejen
Cilla försvinner spårlöst haglar frågorna. Vad har hänt med
henne och vad är det som är på väg att ske med Möllinge?

🡪 Wiki
🡪 Facebook
🡪 Kontakt

© 2019 Hjärnor. Alla rättigheter förbehållna.